OUDEVOERTUIGENDAG 2023
19e editie

10 september
BEKIJK DE FOTO'S van 2023

Oldtimer Vrienden Wijchen (OVW) is in 2015 gestart met het laagdrempelig organiseren van oldtimerritten met gelijkgestemden. Wij hebben in restaurant De Leurse Hof in Leur (Wijchen) ons “clubhuis” gevonden.

Bekijk de facebookpagina van Oldtimer Vrienden Wijchen (OVW)

Iedereen en alle merken zijn welkom tijdens een door ons georganiseerde rit en/of evenement. Onze doelstelling is door middel van een aantal ritten per jaar onze oldtimers rijdend te houden en elkaar te ontmoeten.

Daarnaast bieden wij ook een aantal thema-avonden met een gastspreker over een aan de oldtimers gerelateerd onderwerp.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Kees Reijers en ik ben een van de organisatoren van dit evenement. Ik doe dit samen met een aantal anderen van de Oldtimer vrienden Wijchen Harrie en Bert en natuurlijk mijn 2 nichtjes Judi en Eline. Ook zijn er een aantal vrijwilligers die dit evenement tot een succes maken. Zonder hen was dit onmogelijk geweest! Oldtimer Vrienden Wijchen (OVW) is in 2015 gestart met het laagdrempelig organiseren van oldtimerritten met gelijkgestemden. Zelf rijd ik in een Fiat Spider 2000ie uit 1981 waar ik samen met mijn nichtjes regelmatig mee rond tour.
Mijn naam is Harrie van Gend, en ik sta voor mijn Jeep CJ7 Laredo. Met zijn drieën  zijn we het bestuur van de Oldtimer Vrienden Wijchen en we hebben het organiseren van de Oude Voertuigen Dag Wijchen overgenomen. Dit jaarlijkse treffen van vele oldtimers is steeds bijzonder, de dag zelf is natuurlijk voor de deelnemers alsmede de bezoekers waar het allemaal om draait. Voor beide organisaties draag ik als penningmeester mijn steentje bij. Op de dag zelf assisteer ik bij opbouw en daarna de inschrijvingen.
Hi!
Mijn naam is Judi. Mijn oom is organisator van dit evenement, zo ben ik er bij gekomen! Ik help vooral met het versturen van alle mails, het runnen van de facebook pagina en het inrichten van de website. Ik rijd al vanaf mijn 17e mee met de ritten van de oldtimer vrienden en help vaak met het inschrijven. Op de Oude Voertuigendag ben ik vaak de vliegende kiep. Ik ben overal en nergens te vinden en meestal met een fotocamera in mijn handen!

Ik ben Bert Peters de eigenaar van de zwarte Peugeot 202 uit 1949 en de opvallende gele daf 66 coupé. Ik ben geboren in 1951 en heb ruim 40 jaar een garagebedrijf annex tankstation gehad in Nijmegen. Sinds 3 jaar ben ik lid van het bestuur van de O.V.W. en draag ik bij tijdens vergaderingen en de ritten , om deze zo goed mogelijk te laten verlopen voor onze leden. Samen met Kees en Harrie doen wij aan sponsorwerving, ritten maken en de locatie in richten zodat de evenementen vlekkeloos kunnen verlopen.
Ik zie het ook als mijn taak te zorgen voor de veiligheid en het welzijn van onze gasten binnen de kasteeltuin en onderweg.
Het is mijn hoop de club nog in lengte van dagen met plezier te kunnen dienen, en menig keer oldtimer dagen Wijchen mede te organiseren.

Voor 2018

In 2018 heeft Piet van den Dikkenberg aangegeven, na 15 jaar voor de organisatie gezorgd te hebben, de Oude Voertuigen dag Wijchen te willen overdragen aan OVW. OVW heeft daarom vanaf 2019 de organisatie van deze jaarlijks terugkerende dag op zich genomen. Wij doen er alles aan het evenement opnieuw ieder jaar een succes te laten worden.

1:1 replication high end luxury https://www.redditwatches.com/ discount online sale. the best https://luxurywatch.to in the world comes with a fashionable and various attitude a single. audemarspiguetwatch.to with fast shipping worldwide and 1 year warranty on all watches. luxury vape shop accessories massive fundamentals. wonderful three-dimensional is the characteristics of https://chloereplica.to/. your way of life that will has your aspiration is often a high quality perfectrichardmille. https://www.vapesshop.pl is world-famous for its grand complications and luxury watches. swiss fake van cleef arpels for sale.

De dag in 2023…

Graag tot ziens op 10 september 2023.